Business Intelligence

Voor grote bedrijven is Business Intelligence (BI) al lange tijd toegankelijk. Bij het gebruik van BI verzamelt u gegevens over uw klanten en uw producten en diensten. Ook bewaart u misschien informatie over uw eigen interne processen. Financiële gegevens, personeelsgegevens, product- of klantevaluaties, het kan allemaal onderdeel van uw dataset zijn. Deze informatie structureert u, om vervolgens te analyseren hoe uw bedrijf nóg beter kan presteren. Door klanten beter te bedienen en meer te verkopen, of door efficiënter te werken.

Niet voor elk bedrijf was Business Intelligence toegankelijk. Oplossingen zijn vaak erg kostbaar. Vaak zijn dure consultants nodig om deze in te richten of uw organisatie voor te bereiden. BI wordt dus vooral gebruikt door grotere ondernemingen die hiervoor specialisten in dienst hebben. Daar komt nu verandering in! Met het gebruik van de BigDataHub komt BI ineens in het bereik van MKB(+). Dat betekent dat u nu de strijd aan kan gaan met de grote jongens omdat u uw organisatie nog beter kunt sturen!

Waarom de BigDataHub inzetten?

Door de gegevens uit uw applicaties te koppelen via de BigDataHub kunt u informatie samenvoegen en verrijken. Gegevens worden gestructureerd en u ontvangt heldere, overzichtelijke dashboards met stuurinformatie. Weet wat uw klanten doen. Weet hoe uw processen presteren. Voorspel op basis van de data wat er gaat gebeuren, in plaats van te reageren als het te laat is! Ben uw concurrenten een stap voor en vergroot uw omzet!