• Home
  • Dynamische Rapportages

Dynamische Rapportages

Hoe staan we ervoor op dit moment? 

Als je een bedrijf hebt, dan wil je het liefst continu weten hoe het ervoor staat. Je wilt namelijk kunnen bijsturen wanneer het nodig is en niet pas nadat de volgende maandrapportage is gemaakt. Heb je nu rapporten die bestaan uit lange lijsten in Excel? Komen de gegevens die je nodig hebt uit verschillende systemen? Kies je ervoor om er nies mee te doen omdat het te veel tijd van je vraagt. Weet je niet zeker of je het wel goed doet? Of voeg je deze informatie nu nog handmatig samen? Droom je van overzichtelijke tabellen en leesbare grafieken zonder al dat handwerk?
Wij helpen je om jouw systemen inzichtelijk te maken en zorgen voor de juiste dashboards die altijd up to date zijn, waardoor je maar één ding hoeft te doen: deze openen. Wanneer jij wilt.

Trends spotten

Veel softwarepakketten kunnen je prima laten zien hoe de zaken er NU voor staan. Maar hoe presteer je ten opzichte van vorige week, of vorige maand, of in dezelfde periode vorig jaar? Heb je die gegevens nog beschikbaar? Of zijn deze gegevens inmiddels overschreven met nieuwe informatie? De BigDataHub maakt het mogelijk om standenregisters aan te leggen, waardoor er altijd een historie is van eerdere cijfers. Zo kun je pas echt goed zien hoe jouw omzet zich heeft ontwikkeld, en of je cijfers in lijn zijn of hopelijk nog beter dan vorig jaar rond dezelfde tijd.

Professionele visualisaties

Cijfers zijn natuurlijk belangrijk, maar het oog wil ook wat. Wij zorgen dat jouw informatie er strak en professioneel uitziet met de mooiste visualisaties. Prachtige grafieken waar je op kunt doorklikken, waardoor je verder op relevante informatie kunt inzoomen. We maken dashboards in jouw huisstijl met behulp van Microsoft PowerBI. Een aantrekkelijk geprijsd én zeer krachtige tool voor de mooiste dashboards. Niet eerder van PowerBI gehoord? Klik dan hier voor een filmpje. 

Altijd actueel

Wij richten jouw dashboard zo in dat ze altijd up to date zijn omdat we ze rechtstreeks koppelen aan jouw applicaties.

Historisch vergelijken

Niet alleen bieden onze dashboards inzicht in de actuele cijfers, maar we leggen ook een historie aan zodat je feilloos trends kunt spotten en kan vergelijken met eerdere resultaten.

Professionele visualisaties

Jouw cijfers, altijd actueel, met historische vergelijkingen, maar ook nog eens in de mooiste visualisaties. Visualisaties waarop je kunt doorklikken, inzoomen, filteren, als een professional.

Neem contact met ons op

Stationsplein 99 - 235, 1703 WE Heerhugowaardinfo@bigdatahub.nl+31 (0) 20 26 20 227