• Home
  • E-mail marketing met data koppelingen

E-mail marketing met data koppelingen

Data koppelingen voor e-mailmarketing

Als partner van e-mailmarketing partijen zoals Spotler en Webpower mogen we ons gerust specialist op het vlak van data koppelingen noemen. Wij weten als data analisten als geen ander waarom e-mailmarketing zo goed werkt. We zijn expert in het juist inzetten van deze marketing data die we vanuit de bronsystemen Verzamelen,deze met het e-mail programma Verbinden en zo het contact met jouw doelgroep(en) middels geautomatiseerde mailmarketing Verbeteren. Dat dit zichtbaar meer interactie, een hogere retentie, een closer community gevoel, meer cross- en up-sell en dus meer omzet oplevert voor jouw bedrijf betekend dat jouw investering in BigDataHub snel is terugverdiend.

Hoe we dat doen? 

Dat is best een technisch verhaal, maar we willen bovenal transparant zijn over onze werkwijze. We werken hiervoor met API’s. In deze blog van frankwatching wordt onafhankelijk en helder beschreven hoe dit in z’n werk gaat. Hebben we het je na het lezen van dit verhaal alleen maar moeilijker gemaakt? Dan stellen we je graag voor aan een van onze klanten. Of bekijk de actuele marketing klant case van een grote Alkmaarse evenementen organisatie.

E-mailmarketing en handwerk

In een ideale wereld ben je niet bezig met het beheren van klantgegevens, maar ben je bezig met het analyseren van vorige e-mailings en het voorbereiden van komende e-mailings. Die wereld creëren wij. We automatiseren vervelend handwerk en verzorgen de volledige integratie van alle klantgegevens voor succesvollere e-mailmarketing campagnes.

Data is ingewikkeld en wet- en regelgeving ook

Dat data ingewikkeld is kunnen we beamen en juist daarom zijn wij er gek op. Ook wet- en regelgeving, zoals bijvoorbeeld de AVG is niet eenvoudiger geworden de laatste jaren. Gelukkig heb je met ons dus niet alleen dé partij om de data koppelingen te realiseren in huis, maar ook dé partij om je te voorzien van advies over de inrichting, het verzamelen van opt-ins en mogelijkheden om relevanter te worden.

Samen maximaal resultaat

Als wij klaar zijn, gaat alles, behalve het opstellen van de e-mails, automatisch. En waar nodig helpen we met de analyse en geven we verbeter voorstellen. Dankzij onze kennis van verschillende e-mailmarketing pakketten en een goede samenwerking met deze partijen vormen wij een sterk team. Natuurlijk gaan we niet op jouw stoel zitten, maar wel ernaast: Samenwerking dus! Jij kent jullie klanten, producten en diensten. Wij weten hoe je de techniek zo goed mogelijk kunt inzetten. Samen zorgen we dat we er het maximale uit halen.

Up2date klantgegevens

Altijd de up2date klantgegevens in je e-mailmarketing systeem.

Omzet verhogen met e-mailmarketing

Betere targetting, meer clicks, opens en een hogere CTR. Echt relevant worden.

Minder (hand)werk

Automatiseren betekent minder tijd bezig met onnodig handwerk en meer tijd voor het maken van relevante e-mailings en content.

"Dankzij BigDataHub segmenteren we nu werkelijk op al onze product en klanteigenschappen. Dit levert enorm veel meer respons en sales op!"

Een koppeling met jouw e-mailmarketing programma?

Zit jouw favoriete programma nog niet tussen onze bestaande koppelingen? Niet getreurd! We kunnen ook een koppeling maken met jouw e-mailmarketing programma. De digitale wereld is er een die zich sneller evolueert dan je voor mogelijk houdt, op wekelijkse basis breiden wij bestaande software uit, ontdekken nieuwe samenwerkingspartners en ontwerpen wij nieuwe software koppelingen. We zijn partner van bekende bedrijven zoals Spotler en Webpower, maar ook bekend met MailChimp, Clang, La Posta en Mailgun.

Meer weten over onze huidige koppelingen? Klik dan op onderstaande knop of bel ons even op.

Klik hier voor onze koppelingen

WATCH NOW

Neem contact met ons op

Stationsplein 99 - 235, 1703 WE Heerhugowaardinfo@bigdatahub.nl+31 (0) 20 26 20 227