• Home
  • E-mailmarketing koppelen

E-mailmarketing koppelen

Veel van onze (commerciƫle) klanten maken gebruik van e-mailmarketing om in contact te komen en te blijven met hun klanten. Met behulp van de BigDataHub wordt de effectiviteit van deze gepersonaliseerde communicatie geoptimaliseerd: hoe relevanter een e-mail, hoe groter de impact en meerwaarde voor de klant. Geen generieke berichten naar een te grote populatie, maar een zo persoonlijk mogelijk bericht, op het juiste moment.

Hoe gaat dat in z’n werk?

Met de BigDataHub wordt eerst de relevante klantinformatie verzameld, waarna deze middels een koppeling beschikbaar komt voor het e-mailmarketing platform. Vanuit de BigDataHub kunnen zogenaamde triggers of signaaltjes worden gegeven wanneer welke e-mail gestuurd kan worden, bijvoorbeeld bij een bepaalde actie, aankoop of moment in de tijd. De BigDataHub is dus een musthave voor effectief gebruik van e-mail marketing automation.

Met wie koppelt de BigDataHub?

In principe is een koppeling met elk e-mailmarketing systeem mogelijk. We hebben ruime ervaring met Nederlandse systemen zoals Spotler, Clang en Webpower, maar ook met verschillende andere systemen zoals MailChimp of Mandrill is ruime ervaring aanwezig.

Meer weten? Neem vrijblijven contact op en ontdek wat de BigDataHub voor u kan betekenen.