MyLaps

MyLaps levert hét inschrijfsysteem voor al uw evenementen. Deelnemende bedrijven en individuele sporters schrijven zich niet alleen in via dit systeem voor uw evenement. Zij beantwoorden bij de inschrijving ook voor u cruciale vragen en nemen eventuele producten bij u af. Zo vraagt u misschien het merk sportschoenen uit. U vraag op wat voor fiets men rijdt. U onderzoekt hoe men naar uw evenement komt, of u informeert naar de interesses van uw deelnemers. Deelnemers kopen daarbij mogelijk T-shirts of andere sportkleding, bestellen medailles, of zij doen donaties voor uw belangrijke sponsoren of goede doelen. Dit maakt dat de informatie die aanwezig is in het MyLaps inschrijfsysteem van cruciaal belang is om inzicht te krijgen in wie uw deelnemers zijn.

Waarom koppelen met de BigDataHub?

Door onze koppeling met MyLaps te gebruiken kunt u:

  • Data over alle events, edities, deelnemers, aankopen en specifieke vragen inzichtelijk maken.
  • Data uit MyLaps combineren met data uit andere systemen, bijvoorbeeld voor marketing doeleinden.
  • Gecombineerde data weer inzetten voor nieuwe (marketing)activiteiten en analyses.

Krijg meer inzicht in de customer journey en drijfveren van uw deelnemers, zodat u hen nog beter kunt bedienen. Niet generiek, maar op een persoonlijke en relevante wijze. De waarde van de informatie in het MyLaps systeem is een enorm waardevolle bron. Het is daarmee bij uitstek één van de uitgelezen systemen die u vandaag nog wilt koppelen aan de BigDataHub.

De BigDataHub biedt de mogelijkheid om altijd inzicht te hebben in jouw evenementen en de deelnemende organisaties en individuele sporters. De BigDataHub biedt overzichtelijke en uitgebreide dashboards die alle belangrijke gegevens voor u in één oogopslag weergeven. De dashboards kunnen daarnaast ook nog eens op maat naar uw wens worden aangepast. U heeft daarnaast niet alleen zicht op actuele evenementen die op dit moment open staan voor inschrijving. U kunt de data ook nog eens vergelijken met eerdere edities om te zien of u er beter voor staat dan bij deze vorige edities. Dit maakt het mogelijk om te allen tijde bij te sturen. Bijvoorbeeld als uw inschrijvingen te snel of te langzaam gaan, als er teveel of te weinig donaties worden gedaan, of als uw omzet achterloopt.

Stationsplein 99 - 235, 1703 WE Heerhugowaard info@bigdatahub.nl +31 (0) 20 26 20 227