Stap 1: Koppel

Voeg nu al uw informatie eenvoudig samen in één Data Integratie Platform. Dat wil zeggen dat informatie uit diverse bronnen wordt samengevoegd in één database met al uw informatie. Een Data Integratie Platform is voor elk bedrijf tegenwoordig een noodzaak. Er wordt gebruik gemaakt van steeds meer systemen, waarbij vele daarvan uit de cloud worden afgenomen. Data wordt hierbij versnipperd en dus minder makkelijk te doorzoeken. Daarnaast is data vaak niet meer in uw bezit. Deze kan dan ineens verloren gaan als u een abonnement op een clouddienst opzegt.

Waarom koppelen?

Met de BigDataHub wordt een koppeling gelegd met de applicaties die u gebruikt. De BigDataHub gebruikt diverse technieken om gegevens uit uw applicaties op te halen. Deze gegevens worden vervolgens centraal bewaard in uw eigen database. De BigDataHub verzorgt hierbij alle nodige vertalingen die nodig zijn om informatie tussen de verschillende applicaties te kunnen uitwisselen. Doordat informatie op één plek aanwezig is, wordt het aanzienlijk gemakkelijker om hiervan gebruik te maken.

Het Data Integratie Platform wordt niet alleen gebruikt om informatie op te halen uit uw applicaties. Het kan ook gebruikt worden om gegevens te versturen naar andere applicaties. Zo kan een adreswijziging in systeem A worden doorgezet naar systeem B en systeem C. De BigDataHub is – zoals de naam al zegt – dus echt uw hub voor uw informatiestromen. Het kan dus uw informatiemanagement vereenvoudigen.

Het is daarnaast ten slotte ook mogelijk om de BigDataHub te koppelen aan bronnen waarmee u uw data kunt controleren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het controleren van adressen. Hiermee kunt u de kwaliteit van uw data verhogen.

 

Stationsplein 99 - 235, 1703 WE Heerhugowaard info@bigdatahub.nl +31 (0) 20 26 20 227