• Home
  • Systemen Koppelen

Systemen Koppelen

Waar stond die informatie ook alweer?

We zien de laatste jaren een explosie van cloud toepassingen. Waar bedrijven traditioneel al hun applicaties op hun eigen servers en computers installeerden, bevindt zich nu een groot deel van die toepassingen zich in de cloud. Een online boekhoudpakket, een online CRM. Maar ook het gebruik van social media voor marketing en sales. Het applicatielandschap is daardoor behoorlijk versnipperd. En als je dan met je klantgegevens aan de slag moet, waar stond dan ook alweer welke informatie? En wat is leidend?

Verbinden

Onze professionals zijn gespecialiseerd in het verbinden van data uit al jouw systemen. Voor normale gebruikers zijn sommige koppelingen die geboden worden vaak te technisch, omdat je het nodige zal moeten programmeren om geautomatiseerd de data op te halen. En die data wil je natuurlijk verbinden met andere data die je hebt. Het kan daarbij voorkomen dat de gegevens net iets anders zijn opgemaakt: een andere notatie van de datum, of een andere schrijfwijze van een adres. Wij helpen je om deze zaken bij elkaar te brengen.

Eén waarheid

Als al je data bij elkaar staat, volledig is en een hoge kwaliteit heeft en alles is met elkaar verbonden, dan heb je de ideale wereld gecreëerd. Alles in één overzicht, betekent ook dat je nu één waarheid hebt waar je tegenaan kijkt. Je kunt gaat sturen op data in plaats van op je onderbuik gevoel. En hoe fijn is het als je met jouw data jouw gevoel kan bevestigen en aan kan tonen dat je de juiste dingen aan het doen bent! Je bent nu een data gedreven ondernemer!

Breng jouw data samen

Door jouw data, die in verschillende applicaties staat, met elkaar te verbinden, heb je ineens een totaaloverzicht van het functioneren van jouw bedrijf. Eén waarheid waar je mee kan werken, geen versnippering meer!

Meer kwaliteit

Wij helpen je je data kwalitatief te verbeteren door gegevens te valideren, uniform te maken, aan te vullen of om vervuiling weg te laten. Hoe beter de kwaliteit van jouw data, hoe beter jij je bedrijf kunt sturen!

Altijd en overal inzicht

Data op zichzelf is niet het doel. Maar: als je dashboards hebt waar je exact kan zien hoe je bedrijf er voor staat en hoe trends zich ontwikkelen, dan pas kun je je bedrijf goed sturen. Jouw intuïtie, ondersteunt met actuele en volledige data, maakt jouw bedrijf nog succesvoller.

Onze bestaande koppelingen

Wij koppelen al met onderstaande applicaties en systemen. Staat jouw systeem er niet bij? Geen probleem! Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken.

E-mail systemen

Spotler

Spotler (voorheen: MailPlus) is een Nederlandse e-mail oplossing. Met 5000 gebruiker en meer dan een miljard e-mails per jaar een gedegen oplossing. Voor meer informatie, zie spotler.com.

WebPower

WebPower is van oorsprong Nederlands, maar inmiddels internationaal een grote speler. Met meer dan 6 miljard e-mails per jaar in 2018 en 20 jaar ervaring hebben zij veel ervaring met grote e-mailings. Zie webpower.nl voor meer informatie.

Clang

Clang is een e-mail oplossing van e-Village. Ook zij zijn gevestigd in Nederland en bedienen flink wat grote internationaal opererende ondernemingen. Voor meer informatie kijk je op e-village.nl.

MailChimp

MailChimp is één van de bekendste e-mail marketing systemen waar organisaties ooit mee zijn begonnen. Uiteraard koppelen we ook met dit programma. Voor meer informatie ga je naar mailchimp.com.

Sport: inschrijfsystemen

MyLaps

MyLaps is actief betrokken bij vele evenementen wereldwijd, voor zowel de timing als het gehele inschrijfproces. Met onze koppeling heb je altijd inzicht in jouw inschrijvingen, over al jouw evenementen.

OneCommunity

OneCommunity brengt jouw “community" van klanten bij elkaar in één tool.

Sport: validaties

Atletiekunie

Als jij evenementen organiseert waarbij je moet controleren of de deelnemers een wedstrijdlicentie hebben of bondslid zijn, dan kunnen wij deze validatie voor je verzorgen.

Le Champion

Wil je controleren of deelnemers van jouw evenement lid zijn van Le Champion? Dan kunnen wij de validatie hiervan verzorgen.

Runnersworld

Organiseer jij evenementen en wil je kunnen controleren of jouw deelnemers lid zijn van Runnersworld? Gebruik hiervoor dan onze validatiekoppeling.

Vereniging en Gyms

AllUnited

AllUnited is een ledenadministratie systeem voor verenigingen waarmee je je leden niet alleen kunt administreren maar ook je facturatie kunt automatiseren.

GymManager

GymManager is wereldwijd actief en heeft een zeer groot marktaandeel in de wereld van sportschool ketens.

Online Sports Systems (OSS)

Gelieerd aan Online Golf Systems, is Online Sports Systems een systeem waarin verenigen hun leden kunnen beheren en de facturatie kunnen automatiseren.

Rosterfy

Naast leden hebben veel vereniging vaak hulp nodig van vrijwilligers. Rosterfy is gespecialiseerd in het inplannen van alle activiteiten voor al jouw vrijwilligers.

Zorgsystemen

MoreCare4

MoreCare4 is een elektronisch cliënten en een elektronisch patiënten dossier wat veel gebruikt wordt in Nederland. Niet alleen koppelen wij met MoreCare4, we kunnen je ook helpen met de verantwoordingsrapportages.

Online Dossier

Online Dossier is een uniek elektronisch cliëntensysteem waarbij het uitgangspunt is dat de cliënt en hulpverlener samen werken in het dossier.

Neem contact met ons op

Stationsplein 99 - 235, 1703 WE Heerhugowaardinfo@bigdatahub.nl+31 (0) 20 26 20 227