Vacature: C# Ontwikkelaar / SQL Developer

Ben jij iemand die droomt in C# en praat in SQL? Doe jij je belastingaangifte door middel van API’s en stuur jij je familie PowerBI rapportages om “bij te praten”? Dan kunnen we jou zeker goed gebruiken en pas jij ongetwijfeld in ons team.

Wij zijn BigDataHub en op zoek naar computernerds!

Functieomschrijving

We hebben een tof product, met een grote potentie. Vooral in het huidige tijdperk waar iedereen om data schreeuwt. We zijn een vooralsnog klein data bedrijfje, met de ambitie om te groeien. Aan de achterkant hebben we hiervoor al een aantal zaken goed geregeld (brand spanking new kantoor ingericht, een shiny nieuwe infrastructuur aangeschaft die groei aankan en we zijn iemand aan het werven die nieuwe klanten binnen haalt). En die nieuwe klanten gaan we helpen met hun data problemen, waarbij we jou nodig hebben om alles aan elkaar te programmeren.

Zoek jij de volgende uitdagingen in je werk? Dan zou ik maar eens als de sodemieter je sollicitatie naar ons sturen en een gesprekje aangaan! Wees niet bang, wij zijn zelf ook computernerds, dus we spreken dezelfde taal.

Je wordt verantwoordelijk voor het vertalen van de klant ambities naar onze product mogelijkheden. Dit houdt simpel gezegd in: De BigDataHub zo programmeren dat hij ook de nieuwe klanten kan helpen. Een normaal traject van een nieuwe klant gaat als volgt: Koppeling opzetten om de data uit hun bedrijfssysteem in te kunnen lezen in ons platform. De BDH zo programmeren zodat het juist in het datawarehouse staat, de PowerBI rapportages aanpassen dat het de ambities van de klanten vertaalt en eventuele uitgaande koppelingen maken om de data weer te kunnen gebruiken in andere toepassingen. Oftewel: een klant bedenkt wat en jij zet dit om in code.

Wat vinden wij belangrijk?

In eerste instantie houding & persoonlijkheid. Wij zoeken teamspelers, die ook zelfstandig kunnen werken en die gewend zijn toe te werken naar deadlines/oplevermomenten. Gezamenlijk vind jij het tof om ons product nog beter te maken en vind je het aan de andere kant ook fijn om een klant beter te kunnen helpen.

In tweede instantie kennis & ervaring is ook wel erg prettig.

  • Ervaring met het inrichten van PowerBI rapportages
  • Kennis en ervaring et C# Ontwikkelen; Queries schrijven met SQL, en webapps / API’s bouwen.
  • Pre: kennis van VPN’s & Netwerken: vaak is een VPN verbinding met de klanten nodig om de data in te kunnen lezen. Als je een beetje weet hoe dit werkt, super! Zo niet, dan is dat ook niet echt een ramp.

Wie zijn wij?

Wij zijn BigDataHub. Een data platform dat bedrijfsgegevens verzameld, dit omtovert tot een gestructureerde set gegevens zodat je hier eindelijk eens wat nuttigs mee kan doen. Heb je een systeem met klanten, maar geen overzicht in de profielen van je klanten? Wil je specifiek alleen je klanten met een bril mailen of  klanten die Joost heten? Zoek jij de onderliggende data om marketing beslissingen te kunnen onderbouwen? Dan is de BigDataHub (BDH) een product dat je hierbij kan helpen.

Locatie/Standplaats
Heerhugowaard en regio Noord-Holland

Arbeidsvoorwaarden

  • Marktconform salaris;
  • Vakantiegeld (8% van jaarsalaris)
  • 25 vakantiedagen per jaar
  • Hele stoere persoonlijke avatar (zie hier)
  • Een zelf verzonnen functie op je visitekaartje
  • Meedoen aan onze LAN parties (moet je wel van gamen houden)