• Home
  • Verantwoording in de zorg

Verantwoording in de zorg

Met de veranderde financiering van maatschappelijk werk, jeugdzorg, GGZ, thuiszorg, ouderenzorg en andere vormen van zorg is ook de wijze van verantwoording aan verandering onderhevig. Met de BigDataHub is er rondom de verantwoording naar financiers (vaak gemeenten, verzekeraars en samenwerkingsverbanden) een oplossing ontstaan waarbij verantwoording geen tijdrovend en complex proces hoeft te zijn.

Kunnen jullie onze verantwoording ook verzorgen?

Jazeker, we koppelen de relevante informatiesystemen aan elkaar en voorzien uw organisatie van een helder dashboard met KPI’s. Als wenselijk is dit direct door de financier in te zien en te volgen, maar kan ook als basis dienen om een periodieke rapportage op te leveren.

Hoe gaat dat in z’n werk?

We volgen een stappenplan waarbij we om te beginnen inventariseren wat er verantwoord dient te worden en hoe deze informatie gecreƫerd en verzameld kan worden. Hierna volgt een ontwerpfase plaats waarna de benodigde techniek op orde wordt gebracht, zodat de rapportages gestalte krijgen.

Tegen welke kosten nemen jullie ons al dat werk uit handen?

Door gebruik te maken van betaalbare maar vooruitstrevende technologie blijven de kosten overzichtelijk. Er is een eenmalige investering voor de initiƫle opzet en een maandelijks abonnement voor gebruik van de verantwoordingsomgeving.
Neem contact op voor meer informatie en een specifieke prijsopgave.